Mediationhuis

Mediationhuis

U bent in conflict geraakt en het lukt niet er samen uit te komen. Mediation kan in zo’n geval uitkomst bieden. Onder begeleiding van een (van onze) onafhankelijke mediator(s) lost u samen uw conflict op.

Het Mediationhuis biedt gespecialiseerde mediators aan. Hun kennis van en ervaring met organisatie- en samenwerkingsconflicten, geeft beide partijen in de mediation meteen vertrouwen in een bevredigende uitkomst.!

www.mediationhuis.nl

Bert Butter

Bert Butter

Advocaat, Mediator & Coach

Caroline heeft een voortvarende praktische insteek en heeft oor en oog voor de belangen van betrokkenen. Door vragen te stellen probeert zij te achterhalen wat er speelt en waar de schoen kan wringen bij het vinden van een oplossing. Als advocaat sta ik haar, daar waar nodig bij, inzake het juridische gedeelte. Onze samenwerking is in de loop der jaren gebaseerd op vertrouwen in elkaars kennis en kunde. Wij houden elkaar scherp op het gebied van wet- en regelgeving en zijn alert op geheimhouding. Met haar eigen adviesbureau komen haar kwaliteiten goed tot hun recht. Ik beveel haar zeker aan. www.badv.nl