Boersen – Butter

In sommige gevallen en bij kwesties waarbij meerdere partijen en personen zijn betrokken, is het van absolute meerwaarde wanneer je met twee mediators een zaak kunt begeleiden. Dat kan zeker niet met elke willekeurige collega-mediator. Vertrouwen, op één lijn zitten, en elkaar aanvullen zijn daarin uiterst belangrijke aspecten.

Nadat ik een paar keer juridisch advies had ingewonnen bij Bert Butter, was het mij duidelijk dat een samenwerking tussen ons succesvol zou zijn. Bert bleek daar hetzelfde over te denken en een nieuwe samenwerking was een feit!

Bert is van origine jurist en dat maakt onze samenwerking sterk. Zijn juridische kennis en ervaring in combinatie met mijn HRM-achtergrond stelt ons in staat om een heel compleet pakket aan te bieden bij complexe zaken.

Samen

De zaken die wij samen oppakken, bestrijken voornamelijk de gebieden arbeidsrecht, re-integratie, personen- en familierecht (echtscheidingen en omgang), ondernemingsrecht voor het MKB en burenrecht. In dat soort gevallen speelt er dikwijls veel tussen partijen en dan kunnen wij elkaar goed aanvullen om het gewenste effect –overeenstemming- te bereiken. Dat speelt zeker bij een groep-of team mediation.